Spring naar inhoud

Nieuws

Wij hebben te horen gekregen dat mensen zich afvragen wat er bij Tienercarnaval geschonken word.

Voor de kinderen wordt er ranja, appelsap, sinaasappelsap, spa (rood/blauw) en fris (Cola, Fanta, Ijsthee, Foots) geschonken.

Energiedrank (bijvoorbeeld red bull of monster) en alcoholische dranken worden natuurlijk NIET geschonken.

De Gemertse YouTube sensatie Smoare zal dit jaar de opening verzorgen van Tienercarnaval Gemert.

Op hun kanaal met ruim 500.000 volgers bereiken ze jongeren tussen de 10 en 16 jaar waarbij ze, naast dolle grappen, ook jongeren iets bij willen brengen. Onder andere het personeelstekort in de zorg wordt aangekaart maar ook luchtige onderwerpen komen voorbij. Met enkele gave nummers timmeren ze hard aan de weg, maar Gemert vergeten ze niet! De organisatie van Tienercarnaval Gemert is erin geslaagd om de opening van het Tienercarnaval een ware happening te laten worden. Dit wil je toch zeker niet missen!? Op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 maart is het weer zover. Dan zal de 27e editie van Tienercarnaval losbarsten. De jeugd in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar is welkom in de grote theaterzaal van De Eendracht aan de St. Annastraat 60 te Gemert. 

Stichting Tienercarnaval organiseert al 26 jaar carnaval voor de kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar! Op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 maart 2019 is het weer zover, de 27e editie van tienercarnaval zal losbarsten. Voor een toegangsprijs van 2 euro ben jij d’r bij. Op deze drie avonden kunnen tieners los gaan met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenoten.

Op dit moment zijn de vrijwilligers druk bezig met de voorbereidingen. Van prijzen voor diegene die als beste verkleed gaat, dj tot en met de versnaperingen. Aan alles wordt gedacht maar waar de vrijwilligers helaas niet voor kunnen zorgen zijn de deelnemers voor de polonaise. Daar kom jij in beeld…

De beste carnavalskrakers, vrolijke versieringen, liters fris, kiloos chips en niet te vergeten overheerlijke frikandellen worden ingeslagen om jou een carnaval te bezorgen die je niet snel gaat vergeten. 

Voor consumpties kunnen muntjes worden gekocht, waarmee van alles kan worden gekocht. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en om 23.00 uur mag iedereen weer naar huis. Zoals bekend is Tienercarnaval Gemert rook-, alcohol- en ouders-vrij.

Op www.tienercarnaval.nl staat alle informatie.
Wij hebben er al veel zin, tot dan!