Spring naar inhoud

Nieuws

Prijzen

Entree€ 2,50
Consumptiemunten€ 0,75
Toiletgebruik€ 0,10
GarderobeGratis!

Toiletgebruik en consumptiemunten kunnen alleen afgerekend worden met contant geld, wisselgeld is aanwezig. Munten kunnen achteraf weer ingeleverd worden voor contanten.

Tijden

Tienercarnaval vind 3 avonden plaats. 11, 12 en 13 februari 2024. De zaal opent 19:00 en sluit 23:00.

Voor de veiligheid mogen ouders niet de zaal in om de kinderen op te halen, meestal wachten de kinderen zelf al bij de ingang. Als een kind nog niet bij de ingang is bel ze, vraag een vriend/vriendinnetje ze te halen of vraag een vrijwilliger (te herkennen aan een blauwe trui) om het kind om te roepen.

Locatie

Tienercarnaval 2024 vind plaats in theater en cultuurhuis de Eendracht. Let goed op bij het afzetten van kinderen dat er rondom de Eendracht eenrichtingsverkeer geldt.

Adres:
De Eendracht
Sint-Annastraat 60
5421 KC Gemert

Vlak bij de ingang is een fietsenstalling die bewaakt wordt met camera's, Tienercarnaval heeft echter geen toegang tot deze camera's, als camera beelden opgevraagd moeten worden dient je hiervoor contact op te nemen met de Eendracht zelf.

Dit mag er niet

In verband met de veiligheid van de kinderen en de fragiele theater vloer in de eendracht zijn er een aantal dingen expliciet niet toegestaan. De rest van de regels is te vinden in de huisregels.

  • Kauwgom
  • Confetti (serpentines is wel toegestaan)
  • Silly string
  • Party poppers of andere confetti
  • Vapes en elektronische sigareten

Nog even geduld en de deuren van De eendracht gaan weer wagenwijd open! Op zondag 19, maandag 20 en dinsdag 21 februari 2023 zijn wij er weer helemaal klaar voor..... Tienercarnaval editie 2023 gaat dan van start!

DJ Jorizzz en DJ Dennis Double U lopen zich nu al warm om jullie te voorzien van de vele welbekende leuke carnavalshits, maar natuurlijk ook andere soorten muziek van bijvoorbeeld: Top 40, trance, house, R&B, HipHop, wat jij maar wil, we zetten de boel op z’n kop, als het maar gezellig is!

...lees verder "Persbericht: Tienercarnaval is er helemaal klaar voor!"

Helaas kunnen we ook in 2022 tienercarnaval niet door laten gaan vanwege de huidige corona pandemie en de daarbij geldende maatregelen. Met het oog op het hoge aantal besmettingen, met name onder kinderen voelt het niet verantwoord om Tienercarnaval te organiseren.

Ook wanneer Tienercarnaval wel door kan gaan met de op dat moment geldende maatregelen en cijfers zal het niet snel een normale carnaval zijn en zal het feestgebruis nog niet echt leven.

We hebben goede hoop dat Tienercarnaval in 2023 wel weer gewoon doorgaat en weer gezellig carnaval kunnen vieren!

Op 28 januari 2021 is de oprichtster van Tienercarnaval Gemert, Willemien Verhoeven-Donkers, na een kort ziekbed overleden.

Op 28 januari 2021 is de oprichtster van Tienercarnaval Gemert, Willemien Verhoeven-Donkers, na een kort ziekbed overleden.

Na de kerstbomenverbranding in 1992 is Willemien aan de slag gegaan om een jeugdcarnaval op te zetten voor de kinderen in Gemert en omgeving. Binnen één week had ze een locatie, een discotheek en een 30 tal vrijwilligers opgetrommeld en was het jeugdcarnaval geboren.

...lees verder "Willemien, oprichtster Tienercarnaval overleden"