Spring naar inhoud

Tienercarnaval Gemert: Dit mag je niet missen! Kom jij ook?

Stichting Tienercarnaval organiseert al 26 jaar carnaval voor de kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar! Op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 maart 2019 is het weer zover, de 27e editie van tienercarnaval zal losbarsten. Voor een toegangsprijs van 2 euro ben jij d’r bij. Op deze drie avonden kunnen tieners los gaan met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenoten.

Op dit moment zijn de vrijwilligers druk bezig met de voorbereidingen. Van prijzen voor diegene die als beste verkleed gaat, dj tot en met de versnaperingen. Aan alles wordt gedacht maar waar de vrijwilligers helaas niet voor kunnen zorgen zijn de deelnemers voor de polonaise. Daar kom jij in beeld…

De beste carnavalskrakers, vrolijke versieringen, liters fris, kiloos chips en niet te vergeten overheerlijke frikandellen worden ingeslagen om jou een carnaval te bezorgen die je niet snel gaat vergeten. 

Voor consumpties kunnen muntjes worden gekocht, waarmee van alles kan worden gekocht. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en om 23.00 uur mag iedereen weer naar huis. Zoals bekend is Tienercarnaval Gemert rook-, alcohol- en ouders-vrij.

Op www.tienercarnaval.nl staat alle informatie.
Wij hebben er al veel zin, tot dan!