Spring naar inhoud

Smoare opent Tienercarnaval Gemert

De Gemertse YouTube sensatie Smoare zal dit jaar de opening verzorgen van Tienercarnaval Gemert.

Op hun kanaal met ruim 500.000 volgers bereiken ze jongeren tussen de 10 en 16 jaar waarbij ze, naast dolle grappen, ook jongeren iets bij willen brengen. Onder andere het personeelstekort in de zorg wordt aangekaart maar ook luchtige onderwerpen komen voorbij. Met enkele gave nummers timmeren ze hard aan de weg, maar Gemert vergeten ze niet! De organisatie van Tienercarnaval Gemert is erin geslaagd om de opening van het Tienercarnaval een ware happening te laten worden. Dit wil je toch zeker niet missen!? Op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 maart is het weer zover. Dan zal de 27e editie van Tienercarnaval losbarsten. De jeugd in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar is welkom in de grote theaterzaal van De Eendracht aan de St. Annastraat 60 te Gemert.